Жителі Криму запасаються водою та акумуляторами

Економити електроенергію особливо просять у період пікових навантажень.

У Криму запасаються водою та акумуляторами. Ілюстрація:tsn.ua

Кримчан у зв'язку з пошкодженням високовольтних ліній електропередачі просять не тільки економити електроенергію, але і зарядити акумуляторні батареї і запастися резервом води. Про це заявило так зване Міністерство палива та енергетики окупованого півострова, передають Патріоти України з посиланням на Подробности.

"Жителям рекомендується підготувати до роботи резервні джерела електропостачання, зарядити акумуляторні батареї, запастися резервними запасами води. Також звертаємося до кримчан з проханням про економію електроенергії, в першу чергу, в період пікових навантажень", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що характер пошкоджень високовольтних ліній свідчить, що вони сталися внаслідок обстрілу або застосування вибухових речовин. Відкрито кримінальну справу.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...