Жителі курортних селищ Криму стогнуть від нових окупаційних порядків - ні пройти, ні проїхати - все поперекривали (відео)

По хліб місцеві мешканці одного з селищ раніше ходили через територію санаторію, а тепер для цього їм доведеться оформляти перепустки.

Скрін відео

Після окупації Криму Росією власники багатьох здравниць, особливо тих, що є недержавними підприємствами, стали активно закривати свої території для місцевих жителів, виставляти охорону і зводити паркани. Про це пише Твоя газета, інформують Патріоти України.

"Ну, з гостями та туристами все просто: вони приїхали, заплатили гроші, відпочили певний час в чітко обмеженому просторі і поїхали. Але, що ж робити місцевим жителям, яких по всьому узбережжю поступово видавлюють за всі розумні рамки? Які тепер не мають права ні гуляти в загальнонародних парках, ні навіть ходити там, де зручніше?" - обурюється ЗМІ.

За словами журналістів, в селищі Утьос міського округу Алушта однойменний санаторій з 1 березня закрив прохід через свою територію для місцевих жителів до єдиного магазину. Тепер селянам, більшу половину з яких складають пенсіонери, для того, щоб купити буханець хліба, треба дертися під гору. А потім по аварійній, напівзруйнованій дорозі без тротуарів та освітлення, роблячи пристойний гак, обходити весь санаторій, щоб зайти в магазин через головний вхід здравниці з КПП, де їх зараз заставляють оформляти тимчасові перепустки.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...