Жителі "республіки" в розпачі: В ефір українського ТБ зателефонувала мешканка окупованого Луганська (відео)

Жінка зневірилася в "керівництві ЛНР", прохаючи про допомогу.

Ілюстрація:http://charivne.info

Жінка, яка мешкає в окупованому Луганську, а працює в Сівєрськодонецьку, зателефонувала в прямий ефір Луганської обласної телерадіокомпанії. Про це пише Depo.Донбас, передають Патріоти України.

Жінка розповіла, що мешкає в квартирі в непідконтрольному Луганську. Її помешкання в будинку затопило. У квартирі, що поверхом вище, ніхто не проживає. Валентина припускає, що у сусідів зверху порозривало труби, бо в її квартирі повно води. Вдома вона ходить у гумових чоботях. Луганчанка зверталася до самоназваної "адміністрації" Луганська, до ЖЕКів, проте результату нема.

Вона сказала, що бачила, як журналісти допомагали тим, хто звертався до них.

"На жаль, це поки єдиний випадок, де ми нічим не зможемо допомогти… Поки що не зможемо!.. Луганськ – це Україна", - написали журналісти телеканалу в дописі до відео.

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...