Жителя Алеппо, який організував притулок для тварин, висунули на Нобелівську премію миру (відео)

​Чоловік з самого початку війни допомагає покинутим тваринам в майже зруйнованому місті.

Мохаммед Алаа Альджаліла. Фото: Facebook.

Мохаммеда Алаа Альджаліла, який створив притулок для бездомних кішок в Сирії, запропонували висунути на Нобелівську премію миру. Про цю ініціативу повідомили в Facebook-спільноті Nobel Peace Prize to Alaa, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нагадаємо, Мохаммед Альджаліла з початку війни в Сирії підгодовує тварин в місті Алеппо. Кішки, кинуті господарями, знайшли притулок і турботу завдяки чоловікові.

Сирієць відкрив притулок для котів, покинутих під час обстрілів в Алеппо. На сьогоднішній день в притулку мешкає понад сотні тварин.

Це не ноу-хау? Що означає перегляд обмежень певних прав людини в Україні

вівторок, 30 квітень 2024, 14:58

Україна надіслала в Раду Європи лист про тимчасовий частковий відступ від Конвенції про захист прав людини та основних свобод (ЄКПЛ) практично відразу після введення воєнного стану у 2022 році. Так роблять усі країни, які ведуть війну, передають Патрі...

Військовий облік українців за кордоном: Як оновити дані в ТЦК і що треба знати

вівторок, 30 квітень 2024, 14:52

Військовозобов'язані громадяни України, які перебувають за кордоном, повинні оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. У законі про мобілізацію №10449, який Верховна Рада 11 квітня ухвалила у цілому, а президент Володимир Зеленський підпи...