"Жители маладой рыцпублики к хунте за деньгами. Ох и злые": У мережі показали, як пенсіонери "ЛНР" "штурмували" банк у Станиці Луганській (фото)

Більшість луганчан були озброєні візками і великими сумками, щоб потім відразу закупитися в місцевих магазинах і на ринку, де продукти харчування в три рази дешевші, ніж в окупованому Луганську.

Пенсіонери окупованого Луганська і підконтрольних бойовикам міст проклинають Україну, кажуть на лавочках про те, що ЗСУ бомблять мирних громадян, але все одно їдуть до "проклятої хунти" за пенсіями, українськими продуктами і ліками. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Так, пенсіонери з "ЛНР" влаштували справжній апокаліпсис в "Ощадбанку" в Станиці Луганській, де більшість з них отримує свої пенсії.

Багато з луганчан були озброєні візками і великими сумками, щоб потім відразу закупитися в місцевих магазинах і на ринку, де продукти харчування в три рази дешевші, ніж в окупованому Луганську.

У Facebook кілька кадрів виклав мешканець Станиці Володимир Сердюк.

"Жителі" молодої республіки "(маленької Швейцарії) до хунти за грошима", - написав він. Натовпи пенсіонерів були помічені біля банкоматів в центрі Станиці Луганської, поруч з ТЦ "Квадрат". При цьому ними керувала якась дама, яка при вигляді камери стала закривати своє обличчя.

"Зайшов усередину, поспілкувався з народом. Ох і злі ж, ох і злі ..,. Капець. Мабуть, не годують їх там", - написав місцевий житель.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...