Життя після НБУ: Гонтарева оголосила плани на майбутнє

Валерія Гонтарева заявила, що їй надходили пропозиції про роботу, але вони її "не цікавили зовсім".
Валерія Гонтарева. Фото: Антикор.

Валерія Гонтарєва не може займатися професійною діяльністю до голосування Радою за її відставку, однак має плани на майбутнє. Про це вона заявила в інтерв'ю "Українським новинам", передають Патріоти України.

"На жаль, я 9 місяців ніде не можу працювати і не можу займатися професійною діяльністю, тому що де-юре я до сих пір є головою Національного банку, хоча де-факто я перестала нею бути ще 10 травня", - сказала вона.

Гонтарева поділилася планами на майбутнє. "У мене вже є власні плани, чим я хочу займатися. Відкрию таємницю, це, швидше за все, стартапи. У мене вже є ідеї на цю тему. Розумієте, якщо у вас є глобальна ідея, то ви можете її імплементувати в Україні. У нас багато компаній, які можуть займатися підготовкою програмного забезпечення цих стартапів, але ідея будь-якого починання може масштабуватися і глобально", - заявила вона.

Гонтарева заявила, що їй надходили пропозиції про роботу, але вони її "не цікавили зовсім". "Я, дійсно, хотіла раніше займатися управлінням активами і навіть на міжнародному рівні я бачила компанію, де б я хотіла цим займатися. Питання в тому, що я після роботи в Національному банку не можу мінімум рік працювати в таких організаціях і це факт", - запевнила вона.

Досвід роботи керівником НБУ допоможе Гонтаревый у дослідницькій сфері. "Я за 9 місяців зрозуміла, чим хочу в житті займатися. Ще я буду писати research (дослідження - ред.), і не один. Тематика у мене вже є, будемо писати з міжнародними організаціями. У мене вже є план - детальний handbook (посібник - ред.), як робити велику банківську реформу і трансформацію Центрального банку", - резюмувала вона.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...