Життя після смерті не закінчується: Американські дослідники заявили про існування паралельних всесвітів

Вчені в ході проведених дослідів з'ясували, що в паралельних вимірах існують динозаври.

Загробне життя існує. Фото: vashgorod.ru.

Вчені з університету Північної Кароліни зробили незвичайну заяву про загробний світ. За їх словами, людина при настанні клінічної смерті не закінчує існування, а знаходить спокій в паралельному вимірі. Вони також відзначають, що є шанс воскреснути після смерті, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В ході дослідів було визначено різницю між смертю рослин і людини. Як розповідає професор Роберт Ланц, людина "в'яне", щоб в майбутньому заново "расквітнути".

Дослідники також розповіли, що в паралельних вимірах існують динозаври. До такого висновку вони прийшли, вивчаючи частку, яка може перебувати в двох станах відразу.

Раніше повідомлялося, що секс благотворно впливає на духовний стан чоловіків. Як розповіли експерти, в ході сексуального акту в кров чоловіка потрапляє гормон любові окситоцин, який зміцнює не тільки відносини, а й віру.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...