Життя у пітьмі: "Влада" Криму благає населення не грабувати базові станції мобільного зв'язку заради електрогенераторів

Обурені відсутністю світла кримчани відважуються на радикальні вчинки.

Станція мобільного зв'язку. Ілюстрація:izvestia.kiev.ua

У результаті випадків мародерства, скоєних стосовно базових станцій стільникового зв'язку, в Криму страждають тисячі людей. Про це в ході засідання міжвідомчого штабу з ліквідації НС заявив віце-прем'єр - міністр внутрішньої політики, інформації та зв'язку Криму Дмитро Полонський, передають Патріоти України з посиланням на Новости Крыма.

"У нас в Сімферопольському районі за цю добу дві спроби розграбування базових станцій: одна в селі Добре - вночі сталося, оперативно зреагували, друга - в селі Піонерське.

Мародери залазять на вузлові станції, виривають звідти генератори. У двох випадках встигли зреагувати, а в Кіровському районі, в селі Партизани, не встигли, тому що довго їхали", - повідомив віце-прем'єр.

У зв'язку з цим він закликав жителів півострова задуматися про наслідки і не ускладнювати власне життя. "Хотів би звернутися до кримчан: ми всі розуміємо, що, можливо, у когось вдома немає світла, але якщо ви вириваєте з вузлової станції генератор, ви позбавляєте зв'язку кілька тисяч або десятків тисяч абонентів.

З правоохоронцями ми в цьому плані працюємо, ми розуміємо, що до кожної з тисячі сто вісімдесят шість станцій ми міліціонера або автоматника НЕ приставимо, тому я просто закликаю кримчан: будь ласка, ставтеся до цього (майна) як до свого.

Ми намагаємося, ставимо, налагоджуємо, цілу добу працюємо - не позбавляйте самі себе зв'язку", - заявив Полонський.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...