Життя в окупації: ЗМІ показали торгово-розважальні центри Донецька зсередини (фото)

Незважаючи на те, що місто окуповане терористами, працюють магазини, салони краси, кафе і ресторани. Щоправда, відвідувати такі заклади не по кишені більшості громадян.

Фото: novosti.dn.ua

Видання "Новини Донбасу" з'ясувало, чим сьогодні живуть і як виглядають торгово-розважальні центри окупованого бойовиками "ДНР" Донецька, повідомляють Патріоти України.

Так, основна частина відвідувачів "Золотого Кільця" (перший торгово-розважальний центр міста) не піднімається вище нульового поверху, через який проходить підземний перехід. На цьому ж поверсі розташовані магазини одягу та взуття, ювелірні салони.

Починаючи з 1-го і по 4-й поверх розташовані кафе, бургерна, манікюрні салони, перукарні, також магазини одягу, турфірма і кінотеатр.

Роботи у охоронця торгового центру майже немає, так як в центрі на диво мало відвідувачів. Цим і користуються діти, які влаштовують собі ігри, бігаючи один за одним по поверхах.

Через близьке сусідство з ще одним торгово-розважальним центром "Золоте Кільце" не витримує конкуренції. Тому багато продавців вільний від клієнтів час проводять в розмовах з колегами, попиваючи чай або каву.

Сусідить з "Золотим Кільцем" ТРЦ "Континент", який відвідує більша кількість людей, що помітно вже відразу біля входу.

Працюють магазини взуття, одягу, "все для дому", ювелірні прилавки, відділення "Центрального Республіканського банку", дитячі магазини та кафетерії.

Торгово-розважальний центр "Грін Плаза" розташований також недалеко від двох попередніх, всього 5 хвилин ходьби. На вході в ТРЦ відвідувачів зустрічають манекени в брендовому одягу New Balance, ціна навіть зі знижкою в 50% викликає запаморочення. Вартість джинсових штанів фірми Colin's, як жіночих, так і чоловічих становить від 1900 до 2600 рублів (850-1300 грн.), це при знижці 50%. Але для кожного своє поняття "дорого".

З магазину сирів доноситься запах пармезану і голландського, варять свіжу каву. Двоє відвідувачів кафетерію обговорюють тривалість дороги, трохи пізніше з'ясовується, що розмова йшла про перетин контрольно-пропускних пунктів.

У будній день в коридорах ТРЦ не зустріти багато людей, але продавці магазинів одягу кажуть, що клієнти все ж є, хоча і не стільки, скільки хотілося б.

Є й нові назви магазинів, такі як Trend Repablic (написано через "а").

На третьому поверсі, де раніше робили суші, тепер "Пельманія" від фірми "Геркулес".

По сусідству можна замовити каву в Che Guevara, де кожна кришка в червоному кольорі з побажанням "Доброго дня".

Один з найвіддаленіших, але найбільших торгово-розважальних центрів "Донецьк Сіті" розташований на початку Київського району міста.

У будівлі зосереджено найбільшу кількість кінозалів колишнього "Мультиплекса", є каток "Фунтура" і дитячі атракціони.

Вартість сеансу катання становить від 130 до 190 рублів (65-95 грн.), у залежності від часу та дня тижня.

Кафетерії, розташовані поруч, розраховані на відвідувачів ковзанки, якщо їх немає, то і кафетерії нічого не заробляють.

Нагадаємо, раніше у "ДНР" тривають арешти через підрив "міністра".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...