"Жив тихо, нічим не виділявся. Нічого такого, що могло б видати в ньому бандита": Сусіди розповіли про вбивцю поліцейських у Дніпрі Пугачова

Мешканці будинку, де жив убивця, і досі не можуть відійти від шоку.

Фото:http://www.056.ua/

Журналісти поспілкувалися з сусідами Олександра Пугачова, який холоднокровно і цинічно випустив як мінімум п'ять куль в патрульних Дніпра і мало не вбив водія маршрутки, який намагався затримати його. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на місцевий сайт 056.ua.

Квартира "дніпровського стрілка" знаходиться на першому поверсі п'ятиповерхівки. "Звичайно, я досі не можу повірити, що наш сусід таке зробив. Він оселився у нас близько року тому. Начебто квартиру купив. Але, зрозуміла справа, документи я не бачила, тому на 100% щодо квартири стверджувати не можу. жив тихо, наскільки я знаю, ні з ким не конфліктував. Завжди зі мною вітався. Але не більше", - розповіла сусідка Пугачова.

Другий сусід - Валерій - живе якраз над Пугачовим. Чоловік згадує, що Олександр завжди був чемний і чудово жартував. "Бувало, я прибираю тут, у дворі, а він прямо з вікна зі мною вітається, так, поспілкуємося трошки. Про себе він не розповідав і в гості не запрошував. Вже потім, коли все сталося, я потрапив до нього в квартиру як понятий. Затишна, досить упорядкована, чиста квартира.

Він жив один, іноді до нього приходила жінка з маленькою дитиною. Наскільки можу судити - його колишня дружина. При цьому сусід не пив - в квартирі жодної пляшки. Та й я не бачив його ні разу п'яним", - розповів він.

Про те, що їхній сусід скоїв вбивство поліцейських, Валерій дізнався з новин. Хоча якісь припущення щодо особистості Пугачова у Валерія були. "У неділю близько другої години дня до мене в квартиру постукали правоохоронці і попросили покинути житло. Змушений був зібратися і вийти на вулицю і вже звідти спостерігати за тим, що відбувається. У мене ще була думка подзвонити сусідові знизу, запитати: чи не тебе чи, Саша, шукають?" - розповів Валерій.

За його словами, у Пугачова було відразу кілька мобільних телефонів. Тому інформацію про те, що поліція вирахувала вбивцю своїх колег по мобілці, вважає не цілком достовірною.

Ще одна сусідка, Олександра, каже, що досі не може відійти від шоку. "В голові не вкладається, що таке могло статися. І що це зробив він. Жив тихо, скоріше нелюдимо. Нічим не виділявся. Вітався, з моїм чоловіком іноді про риболовлю говорив. А так - нічого такого, що могло б видати в ньому бандита", - стверджує жінка. Вона підтверджує слова Алевтини про те, що Пугачов жив не в орендованій, а купленій квартирі.

"Наскільки я знаю, квартиру йому подарували батьки. Бачила, що до нього приходила жінка моїх років і жінка з дитиною молодша. Можу припустити, що це була його мати (вона навідувалася частіше) і дружина чи кохана жінка", - розповіла Олександра.

У поліції підтвердили, що Пугачов жив не в орендованій квартирі. Але вона була оформлена як предмет дару. Машина "Сітроен", на якій їздив підозрюваний у вбивстві патрульних, записана на іншу особу.

Як повідомлялося раніше, 25 вересня в Дніпрі двоє патрульних зупинили чоловіка за порушення ПДР. Зловмисник відкрив стрілянину по патрульних, внаслідок чого поліцейський загинув на місці, його напарниця померла на операційному столі.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...