Живий герб України на вершині Карпат: Вінницькі патрульні встановили світовий рекорд

330 активістів Вінницької області, серед яких були 12 патрульних, встановили рекорд, який вже внесли до Єдиного Реєстру Рекордів України.

Вінницькі патрульні. Фото: Прес-служба Патрульної поліції України.В Україні 330 активістів Вінницької області, серед яких були 12 патрульних, встановили всеукраїнський та світовий рекорд. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції України, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначимо, що 1 червня активісти склали живий герб України на вершині Карпат.

Таким чином, вони встановили рекорд, який вже внесли до Єдиного Реєстру Рекордів України.

"В першу чергу - це перемога над собою, перевірка власних можливостей", - поділилася враженнями інспектор Заріна Маєвська.

Незворотний процес? Експерт попередив про демографічну катастрофу в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 9:58

Однією з ключових проблем розвитку людського капіталу України є катастрофічна демографічна ситуація. Станом на 2024 рік індекс скорочення населення складає понад 1,0%. Тривала фаза повномасштабного вторгнення лише пришвидшує цей процес. Країна продовжу...

Є значні руйнування: У центрі Чернігова стався вибух у приміщенні банку (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 9:48

Вранці 6 травня в центрі Чернігова стався вибух в приміщенні одного з банків, у результаті чого виникла пожежа та було пошкоджено будівлю, заявляє поліція Чернігівської області у Telegram, передають Патріоти України. . Дослівно: "Сьогодні близько 4-ї ...