З'явилися подробиці ДТП на Прикарпатті, в результаті якої загинула наречена "кіборга", що захищав ДАП (фото)

Інцидент стався ще 28 травня під час зіткнення двох автівок на іноземній реєстрації.

На місці ДТП. Фото:westnews.com.ua

У Надвірнянському районі Івано-Франківської області в ДТП загинула пішохід, яка виявилася нареченою "кіборга", що захищав Донецький аеропорт. Про це повідомляє місцеве видання WestNews, інформують Патріоти України.

Відзначається, що інцидент стався 28 травня біля села Пасічна, - зіткнулися Volksvagen Pasat B5 і Opel Frontеrа іноземної реєстрації, внаслідок чого загинула дівчина 1993 року народження. Було встановлено, що водій Opel на момент аварії був п'яний.

8 червня провели засідання комісії Івано-Франківської облради з питань захисту прав учасників і ветеранів АТО на Донбасі, в ході якого стали відомі нові деталі. Так, в результаті ДТП загинула наречена бійця 95-ї аеромобільної бригади ЗСУ, який брав участь в обороні ДАП.

"Машина винуватця рухалася назустріч машині потерпілого і збила дівчину. З місця події винуватець зник. У той час боєць в надії, що наречена виживе, відвіз її до лікарні. Однак там стало відомо, що дівчина померла. Тому він вжив спиртне і поїхав в такому стані", - розповіли в комісії.

Примітно, що "кіборг" на даний момент проходить як єдиний винуватець ДТП, - другий водій виявився родичем працівника МВС і проходить як свідок. Однак, вже знайшли свідків аварії, які стверджують, що автомобіль бійця АТО на момент зіткнення навіть не рухався, а був припаркований.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...