З'явилися подробиці нападу на готель у Хургаді, серед поранених туристів - росіянка та німці (фото, відео)

Як стало відомо, росіянка перебуває під наглядом лікарів і на даний момент її життю нічого не загрожує.

Фото:Euronews

У результаті нападу невідомого з ножем в одному з готелів у єгипетській Хургаді була поранена громадянка РФ. Про це заявили Интерфаксу в генконсульстві Росії в Хургаді, передають Патріоти України.

"За попередніми даними, в результаті нападу поранено громадянку РФ. Жінка отримала кілька ножових поранень", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, поранена перебуває під наглядом лікарів "і на даний момент її життю нічого не загрожує". Також видання Європейська правда з посиланням на місцевий сайт Dostor.org повідомляє, що поранено 5 туристів з Німеччини.

Також, у мережі з’явились перші фото та відео із місця нападу на туристів в готелі в Хургаді. На фото можна помітити закривавлених туристів.

Окрім того, у Twitter єпитеського ЗМІ опублікувано відео, на якому видно швидку та як госпіталізують постраждалих туристів.

Раніше повідомлялося, що при нападі на готель в Хургаді загинули двоє туристів, імовірно з України, ще четверо отримали поранення. Нападник був затриманий.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...