Зірка фільму "Обитаемый остров" викинувся з вікна 5-го поверху

Після гучного успіху фільму Федора Бондарчука в в житті Василя Степанова настав складний період - не дивлячись на привабливу зовнішність його не беруть на роботу і у молодої людини почалася депресія.

Василь Степанов. Фото: Кадр з фільму "Обитаемый остров".

31-річний актор, який зіграв головну роль у фільмі Федора Бондарчука "Залюднений острів", Василь Степанов викинувся з вікна власної квартири на 5 поверсі. Василь забрався на підвіконня, після чого стрибнув вниз, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Після інциденту він був доставлений в лікарню з переломами тазу, правого плеча, обох кісток п'ят і численними забоями. За словами очевидців, актор зробив крок з вікна навмисно. Зараз в обставинах інциденту розбираються слідчі.

Колишня кохана Василя актриса Дарина Єгорова в можливість колишнього бойфренда накласти на себе руки дівчина не вірить. "Я бачила його востаннє місяць тому, коли він лежав в лікарні зі зламаним хребтом, – розповіла виданню Дар'я Єгорова. – І він був у чудовому настрої. Він навіть не лежав, а спокійно сидів. При таких травмах неможливо сидіти. Тому я вже у все це не вірю. Це придумує його матір, щоб на них знову звернули увагу. Я зараз дізнаюся, чи дійсно він викинувся з вікна, але я сумніваюся. Якщо це правда, то він зробив це від слабкості. Якщо людина робить такий гріх, значить, вона слабка і не хоче боротися".

Пізніше сам Степанов прокоментував інцидент зі своїм падінням з п'ятого поверху в Москві. До цього він провів матір на вокзал, вона виїхала в інше місто, і він залишився в квартирі один. За словами чоловіка, це вийшло випадково, він уже йде на поправку. "Так, я впав, це не було випадковістю. І мене ніхто не штовхав... Зараз у мене все добре, наклали гіпс і відпустили додому. Тільки шкода, що людей зі зйомками підвів, зірвав терміни", – сказав Василь. - "Щоб стали з'являтися пропозиції про зйомки в кіно, мені довелося чекати сім років", – додає він. У актора на травень і квітень намічені дозйомка у фільмі "Таксисти" і зйомки в проекті Наталії Верьовкіної, де він затверджений на головну роль.

Зараз актор знаходиться під наглядом рідних в своїй квартирі на заході столиці. Матір Василя відмовилася від його поміщення в психіатричне відділення.

Брат Василя також не вважає, що це спроба звести рахунки з життям.

Нагадаємо, в житті Василя вже давно настав складний період: після прем'єри "Залюдненого острова" (п'ять років тому) він позбувся будь-якого заробітку. У Степанова почалася депресія після розриву з дівчиною Дариною Єгоровою, і він довго не виходив на зв'язок. У день свого 30-річчя Степанов скаржився, що його "не беруть на роботу нікуди, навіть в поліцію". Він також висловлював надію, що для нього одного разу звільниться якесь місце в театрі.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...