Зірка студії "Квартал" Олена Кравець вперше після народження близнюків з'явилася на публіці (фото)

​Після пологів Олена - мама трьох дітей - швидко прийшла в форму.

Олена Кравець. Фото: hochu.ua.

39-річна актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка в серпні стала мамою, на своїй сторінці в Instagram порадувала особистими фото. Олена вирішила не засиджуватися вдома і вже приступила до роботи, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Кравець з'явилася на публіці і здивувала зовнішнім виглядом. Нагадаємо, артистка народила двійню. Хлопчика і дівчинку батьки назвали Іваном і Катериною.

Тренерский состав & Олина ножка)
Фото опубликовано Elena Kravets (@lennykravets)

На сторінці в соцмережі передплатники відзначили, що актриса з новою стрижкою виглядає приголомшливо. Після пологів Олена швидко прийшла в форму.

Лига Смеха. 2 полуфинал. За полчаса до игры:) #лигасмеха#квартал95
Фото опубликовано Elena Kravets (@lennykravets)

Не привід для "побєдобєсія": Історик пояснив, чому світ не святкує 9 травня

четвер, 9 травень 2024, 14:50

Великою Вітчизняною війну назвали тоді, коли Німеччина напала на Радянський Союз. У межах великої Другої Світової війни, яка почалася 1 вересня 1939 року з нападу гітлерівської Німеччини та сталінської Росії на Польщу, розпочалася Друга Світова війна, ...

Оце так! Росіяни зніматимуть "Орел і Решка" в окупованому Маріуполі - українська продюсерка пригрозила судом

четвер, 9 травень 2024, 14:44

Путіністка Анастасія Івлєєва, яка з 2017 року була ведучою українського російськомовного шоу "Орел і Решка", анонсувала зйомки проєкту на окупованих Росією українських територіях. Про це повідомляє російський телеграм-канал "Можем объяснить". Скандальн...