Зірвали бурхливі оплески: Учасники "Голос країни-6" оригінально переспівали хіт Дорна (відео)

Автор композиції Іван Дорн був настільки вражений кавер-версією, що протягом всього виступу учасників повторював "офигеть". "Не хіло! Це моя пісня!", - сказав він після закінчення композиції.

Антон Якубовський та Юрій Навроцький переспівали в стилі рок хіт Івана Дорна "Стицамен". Фото: 1+1.

Учасники шоу "Голос країни-6" Антон Якубовський та Юрій Навроцький переспівали в стилі рок хіт Івана Дорна "Стицамен". Виконання учасників команди співачки Тіни Кароль зірвало шквал оплесків від глядачів і тренерів шоу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Автор композиції Іван Дорн був настільки вражений кавер-версією, що протягом всього виступу учасників повторював "офигеть". "Не хіло! Це моя пісня!", - сказав він після закінчення композиції.

У свою чергу, Кароль назвала переспів пісні Дорна своєю концепцією. "Це моє бачення ваших пісень", - сказала співачка, пообіцявши, що її учасники переспівають і інші пісні тренерів вокального шоу.

Кавер-версія пісні "Стицамен" також не залишила байдужими тренерів "Голос країни-6" Святослава Вакарчука і Потапа. Останній, після виступу учасників сказав, що кавер-версія відомої пісні сподобалася йому навіть більше, ніж оригінал.

В результаті, після вибору Кароль, в наступний тур пройшов Антон Якубовський.


Двічі не прийшов до ТЦК: Одесит отримав три роки вʼязниці за ухилення від мобілізації

неділя, 12 травень 2024, 17:26

В Одесі чоловік отримав вирок суду за ухилення від мобілізації. Він одержав три роки позбавлення волі. Про це стало відомо із вироку Київського райсуду Одеси. У документі йдеться про те, що чоловік після військово-лікарської комісії (ВЛК) двічі отриму...

"Прикрилися шарфом, але ситуація була абсолютно зрозуміла": Пара зайнялася сексом на борту літака на очах у пасажирів (фото)

неділя, 12 травень 2024, 16:53

Пара зайнялася сексом на авіарейсі British Airways просто на очах у шокованих пасажирів. Про це передає Daily Mail, передають Патріоти України. На кадрах видно, як жінка енергійно пестить пах чоловіка, а здивовані пасажири намагаються приховати свій шо...