Зіткнення двох мікроавтобусів: На Львівщині сталася смертельна ДТП (фото)

Дев'ятеро осіб потрапили до лікарні, один з пасажирів загинув.

Фото:прес-служба НП львівської областіВночі 14 червня на трасі Київ-Чоп у Бродівському районі на Львівщині сталася жахлива ДТП. Внаслідок лобового зіткнення двох мікроавтобусів загинула людина, ще 9 осіб доправили до лікарень. Про це повідомляє прес-центр Національної поліції Львівщини, інформують Патріоти України.

"Відбулось лобове зіткнення двох мікроавтобусів – "Мерседес Спринтер", яким керував 46-річний мешканець Київської області та "Івеко", за кермом якого перебував 22-річний львів’янин. Внаслідок зіткнення загинув пасажир "Івеко", 30-річний львів’янин," – йдеться у повідомленні.

Водій цього транспортного засобу отримав перелом стегна. Наразі на місці ДТП працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини події.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...