З'їздив на свою голову до родичів: Російський шпигун пішов на співпрацю з СБУ

Колишній офіцер пішов на вербовку спецслужб держави-агресора і мав здавати Москві секрети українського військового авіабудування.

Інженер ДП «Завод 410 цивільної авіації» визнав провину в державній зраді. Про це стало відомо з вироку Фастівського суду Київської області, зазначають Патріоти України.

СБУ затримала зрадника у квітні. За їхніми даними, уродженець РФ, полковник запасу, в липні 2017 року, відвідуючи близьких родичів в Білгородській області, вступив в контакт з російськими спецслужбами. Він вирішив передавати їм дані про виконання державних оборонних замовлень і розробках новітніх авіаційних систем виявлення безпілотних літальних апаратів, які використовуються при проведенні АТО.

Зловмисник намагався придбати безпілотник українського виробництва і передати його російській стороні для повітряної розвідки.

У суді чоловік визнав провину в державній зраді і уклав угоду зі слідством. Інженера засудили до чотирьох років позбавлення волі без конфіскації майна.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...