Злочинець відповість за все: З'явилося відео, як Савченко упізнала викрадача в людині з Кремля

Політтехнолог Павло Карпов добре відомий серед бойовиків "ЛНР", де він називав себе куратором від президента РФ Володимира Путіна.

Скрін відео

У мережі з'явилося відео, на якому українська льотчиця, народний депутат Надія Савченко впізнає учасника її викрадення, яким нібито був колишній працівник адміністрації президента РФ, помічник Владислава Суркова, політтехнолог Павло Карпов. Відео було опубліковано Радіо Свобода, передають Патріоти України.

Паніше російський журналіст Олег Кашин писав про те, що Карпов добре відомий серед бойовиків "ЛНР", де він називав себе куратором від президента РФ Володимира Путіна. Також Кашин вважає, що саме ця людина є головною фігурою у викраденні української льотчиці.

У льодах альпійського перевалу, що в середньовіччя був важливим пунктом сполуки між Італією і північнішою Європою, знайшли тіло мандрівника з багатою зброєю і солідними коштами (фото)

понеділок, 13 травень 2024, 3:25

Такий дуже не рядовий подарунок археологи отримали завдяки процесу танення льодовиків, що вже кілька десятиліть оголяють шар за шаром намерзле протягом попередніх століть. Вчені мандрують льодовиками Швейцарії та Італії, що повільно тануть, і відшукую...

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...