Злочини Москви: Росія розбомбила госпіталь "Лікарів без кордонів" в Сирії

15 лютого про загибель 9 людей заявив представник Syrian Observatory for Human Rights.

"Лікарі без кордонів" працюють в "гарячих" точках всього світу. Фото:obzor.press.

У сирійській провінції Ідліб російська авіація розбомбила тимчасову лікарню "Лікарів без кордонів", в результаті чого загинули дев'ятеро людей, передають Патріоти України, посилаючись на Обозреватель.

У свою чергу, "Лікарі без кордонів", госпіталь яких знаходився в 170 км від Дамаска, поки не назвали кількість постраждалих і загиблих. Також в організації не повідомили, яка зі сторін, які беруть участь в конфлікті в Сирії, завдала авіаудару.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, в ході переговорів по телефону президент США Барак Обама зажадав від свого російського колеги Володимира Путіна, аби Росія "вела себе тихіше" в Сирії. У свою чергу прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що Дамаск не контролює Москву, яка розміщує в Сирії свої війська.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...