Злодій знав, що брати: У Києві з машини співробітника посольства РФ вкрали дипломатичні номери

На вулицях столиці давно діє група викрадачів іноземних номерів автомобілів, які потім вимагають в автовласників викуп.

Ілюстрація:zaxid.net

У Києві зі службового автомобіля співробітника посольства Російської Федерації невідомі вночі зняли обидва номерні знаки. Про це Обозревателю розповіли джерела в правоохоронних органах, інформують Патріоти України.

У середу, 24 лютого, працівник посольства припаркував автомобіль на проспекті Лобановського, а вранці виявив пропажу. Потерпілий звернувся із заявою в поліцію.

Подібний інцидент стався в середу і на вулиці Гарматна, де зловмисники зняли з автомобіля Opel польські номерні знаки.

У головному управлінні Національної поліції в Києві розповіли, що на вулицях Києва давно діє група викрадачів іноземних номерів автомобілів, які потім вимагають викуп у розмірі півтори-дві тисячі гривень за повернення вкраденого майна, аргументуючи розмір викупу тим, що без номерів їздити неможливо , а законне відновлення номерів завдає багато клопоту.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...