У Києві невідомі заштовхали жінку в авто та вивезли у невідомому напрямку

Свідки події намагалися перешкодити викрадачам, але у них нічого не вийшло.

Фото:Facebook

На проспекті Павла Тичини у столиці невідомі схопили жінку, заштовхали її в машину і відвезли в невідомому напрямку. Як повідомляє dtp.kiev.ua у Facebook, інцидент стався вдень 18 листопада, передають Патріоти України.

За інформацією свідків події, до пішохідного переходу під'їхав бежевий Hyundai, звідти вибігли люди, заштовхнули жінку в машину і поїхали.

Свідки події намагалися перешкодити викрадачам, але у них нічого не вийшло. "Люди намагалися відбити, не вийшло. Кажуть у неї дитина маленька залишився. Гуляла з собачкою, собачка на узбіччі так і залишилася," - пишуть свідки.

"Киев! Перехват! В авто Хундай бежевый AI 3956 ЕО затолкали женщину, скрылись. ФОТО! Увидите - сразу звоните 102!

"у нас на Тычины возле Гоголь-паба женщину до 30 лет выкрали. Машина подъехала, ее туда затолкнули, люди отбить не смогли. Сейчас вроде полиция пытается найти машины. Может быть вам интересно. Люди пытались отбить, не вышло. говорят у нее ребенок маленький остался. Гуляла с собачкой, собачка на обочине так и осталась" - сказано в повідомленні.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...