Злодієм був, злодієм і лишився: "Мы пытаемся где-то что-то украсть", - Захарченко зробив неочікуванне зізнання "співгромадянам"

За словами ватажка бойовиків, він завжди хотів щось поцупити і ігнорувати виплату податків у казну.

Терорист Захарченко. Фото:antikor.com.ua

Олександр Захарченко розповів про неодноразове порушення законів в той час, коли він вів бізнес до подій 2014 року. Про це пише Donbass.ua, інформують Патріоти України.

За словами ватажка бойовиків, він завжди хотів щось поцупити і ігнорувати виплату податків в казну.

"Ми жили при Україні 23 роки, у мене теж був досвід комерційної діяльності, і з кожним разом я намагався все більше заховати. Я не хотів платити податки. Звичка вкоренилася в підсвідомості. Ми намагаємося десь щось вкрасти", - заявив Захарченко, продемонструвавши свою справжню сутність.

Також бойовик пообіцяв місцевим підприємцям "солодке" життя і нагадав про роботу самопроголошеної "податкової служби".

Зокрема Захарченко зазначив, що проведення будь-яких мітингів або акцій протесту за участю бізнесменів є протизаконним. Бойовик охрестив дані заходи провокаціями, спрямованими на розхитування ситуації всередині "республіки".

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...