Зловмисник у формі ЗСУ у Миколаєві намагався згвалтувати бабусю (фото)

​Чоловіку завадили здійснити злочин патрульні поліцейські: стареньку зловмисник потягнув у кущі​

У Заводському районі Миколаєва патрульні завадили невідомому зґвалтувати жінку та затримали його. Про це сайту Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі патрульної поліції, інформують Патріоти України.

Як стало відомо, 1 січня, близько 21 години, патрульні отримали повідомлення про те, що в Заводському районі невідомий силоміць потягнув жінку в кущі. Оперативно прибувши на виклик, інспектори почули крики про допомогу.

В кущах вони побачили чоловіка, який лежав на літній жінці та намагався її роздягнути. Охоронці порядку затримали підозрюваного, одягнувши на нього кайданки. На місце події патрульні викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції.

Слід додати, що затриманий чоловік був у формі з шевронами ЗСУ. За офіційним підтвердженням видання звернулося до патрульної поліції, де повідомили, що місце роботи чи служби затриманого встановлювали слідчі.

Постраждали багато людей: У Черкасах тролейбус наїхав на пішоходів (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 21:44

У Черкасах 8 травня сталася дорожньо-транспортна аварія. Там тролейбус не пропустив автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдарився, перевернув авто і сам проїхав пів квартала по тротуару. Про це розповіли у поліції Черкаської обла...

Адвокат розповів, скільки в'язнів насправді хочуть воювати

середа, 8 травень 2024, 21:30

На думку адвоката Сергія Старенького, невелика кількість ув'язнених виявить бажання воювати. За різними оцінками, якщо тисячу осіб мобілізують, "то це буде велика кількість". Верховна Рада сьогодні, 8 травня, ухвалила закон про мобілізацію засуджених о...