Злива скрепної жовчі: Російський біатлоніст впав в істерику після заклику покарати РФ на зимовій Олімпіаді-2018

Радянський біатлоніст Олександр Тихонов обізвав екс-тренера жіночої збірної Росії з біатлону, німця Вольфганга Піхлера за пропозицію дискваліфікувати російську команду, "моральним виродком".

В Олександра Тихонова почалася істерика від закликів про дискваліфікацію російської команди. Фото:www.sports.ruПропозиція екс-тренера жіночої збірної Росії з біатлону Вольфганга Піхлера дискваліфікувати російську команду від Олімпійських Ігор 2018 року викликала справжню істерику в Москві. Легендарний радянський біатлоніст Олександр Тихонов обурений такою позицією німця і не посоромився у виразах, коментуючи цю ситуацію. Про це пише Московский комсомолец, інформують Патріоти України.

"Пихлер – моральный урод. Я знаю его около 45 лет. Он, еще будучи юнцом бегал за нами и учился уму-разуму. Я даже был знаком с его отцом и братом, который сейчас работает бургомистром в Германии. Исходя из этого, напрашивается лишь один вывод – в семье не без урода", - цитує видання легендарного біатлоніста і чотириразового Олімпійського чемпіона.

Тихонов заявив, що хотів би запитати у Піхлера, чи мав він коли-небудь такі можливості, які йому дала робота в російській збірній.

"Пусть лучше расскажет, сколько он у нас заработал и платил ли он налоги. А что он дал нам? Это ведь Пихлер готовил сборную к играм в Сочи (Тоді, жіноча збірна Росії з біатлону не завоювала жодної золотої нагороди вперше з 1992 року – ред). Более безграмотного и непрофессионального специалиста я не знаю", - підсумував Тихонов.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...