"Зливав усе": У Краматорську затримали поліцейського, що працював на "ДНР"

Зібрані дані зловмисник передавав рідному брату, який є учасником терористичної організації, і, за попередніми даними, працює в так званому "міністерстві державної безпеки "ДНР".

У Краматорську затримали поліцейського за співпрацю з "ДНР". Ілюстрація:ipress.ua

У Краматорську заарештували співробітника поліції, який підозрюється у співпраці з терористами "ДНР". Про це повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області, інформують Патріоти України.

"У період з серпня 2015 по січень 2016 28-річний співробітник кримінальної поліції Красноармійського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області, перебуваючи в місті Красноармійську, збирав відомості про діяльність і кількісний склад правоохоронних органів і військовослужбовців Збройних Сил України, які беруть участь в контртерористичної операції", - йдеться в повідомленні.

Зібрані дані зловмисник передавав рідному брату, який є учасником терористичної організації, і, за попередніми даними, працює в так званому "міністерстві державної безпеки" ДНР ". Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...

Обвал будинку у Бєлгороді: МНС РФ повідомила про кількість загиблих і постраждалих

неділя, 12 травень 2024, 20:19

У російському Бєлгороді заявили про сімох загиблих під час обвалу будинку в неділю, 12 травня. Розбір завалів триває. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на МНС РФ, передають Патріоти України. . "Тіло сьомого загиблого витягли з-під завалів будинк...