У Краматорську затримали юного палія, який влаштував десятки пожеж (фото, відео)

Місцеві правоохоронці затримали молодого піромана, який протягом місяця встиг влаштувати 27 пожеж.

Таку інформацію надали у прес-службі Краматорського відділу поліції Донецької області. «Замість того, щоб йти на лекції, 18-річний зловмисник підпалював будинки та під'їзди, а після цього просто спостерігав за процесом боротьби пожежників з полум’ям, повідомляють Патріоти України.

"У зв’язку з цим на нього чекає кримінальна відповідальність», - йдеться у повідомленні. Злочинні дії 18-річний мешканець міста скоював у період з 13 до 21 години. Після того, як хлопець опинявся біля під'їздів, він розводив вогнище на сходовій площадці, горищі чи підвалі. Згодом він сам розповів правоохоронцям, що основною метою для нього було просто спостерігати за пожежею.

Після того, як полум'я згасало, він повертався й повторював спробу підпалу. Юнак постійно знаходився поблизу пожежі та пильно спостерігав за діями випадкових свідків та співробітників ДСНС, які прибували на виклик. Оскільки хлопець такі самі дії повторював кожного дня, він протягом місяця скоїв 27 підпалів.

За згаданими фактами Краматорським ВП розпочато досудове розслідування, кваліфікація - ч.2 ст. 194 Карного кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним шляхом). Її санкція передбачає від 3 до 10 років позбавлення волі.

Опублікував: Олена Клименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...