ЗМІ оприлюднили матеріали розслідування: водій BlaBlaCar убитий (фото)

Правоохоронці відкидають факт вбивства, оприлюднений в судових матеріалах.

Тарас Позняков, водій BlaBlaCar. Фото: izvestia.kiev.uaВ ЗМІ з'явилися опублікувані фото документів з суду у відповідь на спростування представників МВС інформації про вбивство водія BlaBlaCar Тараса Познякова пасажиром Луаном Кингисеппом, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Позняков був застрелений своїми попутниками з пістолета ТТ. У той же час прес-секретар Головного управління Національної поліції в Київській області Микола Жукович заявив, що правоохоронці поки не можуть підтвердити інформацію про вбивство Познякова.

Нагадаємо, Тарас Позняков 4 квітня виїхав зі Львова до Києва з попутниками, яких знайшов на сервісі BlaBlaCar. Останній раз зниклого хлопця бачили в селі Бобриця на заправці, після цього зв'язок з ним пропав. Позняков оголошений в розшук. У мережі з'явилося відео з камер спостереження, розташованих по маршруту слідування зниклого водія. Пізніше автомобіль Познякова виявили в одному з гаражів Києво-Святошинського району.

У зникненні водія BlaBlaСar запідозрили громадянина Росії Луана Кингисеппа - бійця групи "Сонечко" закарпатського "Правого сектора". Другий підозрюваний також є представником «Правого сектора».

Інформація про те, що Тарас Позняков був убитий Луаном Кингисеппом, була оприлюднена на підставі матеріалів з суду. Фото: "Вісті"

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...

Був у хорошій фізичній формі, але раптово захворів: Помер другий співробітник Boeing, який звинуватив компанію в порушенні техніки безпеки

четвер, 2 травень 2024, 12:28

Колишній аудитор з якості компанії Spirit AeroSystems, Джошуа Дін був одним із перших інформаторів, який звинуватив компанію в ігноруванні виробничих дефектів у Boeing 737 MAX, інформують Патріоти України. Діну було всього 45 років. Він помер після бор...