"Лігво ворога" у серці скреп: У Москві піднявся скандал через ''магазин'' ''Правого сектора'' (відео)

До управління мережі торгових точок нібито причетний київський музикант Арсеній Клімачов (Білодуб) - соліст групи "Сокира Перуна", один із керівних осіб "Правого сектора".

У Москві можна придбати такі футболки? Фото: соцмережі.

Російські пропагандисти повідомили про роботу в центрі Москви магазину одягу із символікою організації "Правий сектор". Так, в ефірі російського пропагандистського телеканалу REN TV із цього приводу заявили, що "українські радикали починають новий етап фактично партизанської війни", передають Патріоти України.

"Щупальця спрута дотяглися до Москви: одяг із символікою шанувальників Третього рейху, яких у Києві зараз шанують як національних героїв, продається в самісінькому центрі столиці", - йдеться в матеріалі пропагандистів.

Зазначається, що подібний магазин ніби відкрився також у Санкт-Петербурзі. Там, як стверджують росЗМІ, можна знайти футболки, кофти та штани зі свастикою. До управління мережі торгових точок нібито причетний київський музикант Арсеній Клімачов (Білодуб) - соліст групи "Сокира Перуна", один із керівних осіб "Правого сектора".

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...