ЗМІ повідомили подробиці моторошних ДТП, які сталися у Києві з дітьми

В одному з випадків авто збило школяра, який переходив дорогу, в іншому - в результаті аварії постраждала дитина, яка була пасажиром авто.

Ілюстрація:Факти У Києві 1 січня сталися дві аварії, в яких постраждали діти. Подробиці Обозревателю розповіли столичні медпрацівники, зазначають Патріоти України.

Перший випадок стався на вулиці Академіка Вільямса в Голосіївському районі. Автомобіль збив 10-річного школяра, який переходив дорогу.

В результаті хлопчик, за попередніми даними, отримав закриті переломи гомілки, а також садна обличчя.

Другий випадок стався на вулиці Стеценка, 1 у Шевченківському районі. Тут в результаті аварії постраждала 6-річна дитина-пасажир.

Прибувши на місце події, медики надали першу допомогу постраждалому, після чого доставили його в дитячу спеціалізовану лікарню "Охматдит" з діагнозом: травма живота.

Служити будуть всі? В одній з країн ЄС розглядають обов'язковий призов для жінок

середа, 1 травень 2024, 8:44

Міністр оборони Данії Троельс Лунд Поульсен заявив, що влада країни розглядає можливість мобілізації жінок. Про це пише Kristeligt Dagblad із посиланням на заяву міністра 29 квітня, передають Патріоти України. За його словами, багато зусиль було спрям...

Військовий отримав травми під час евакуації пораненого, але командир заборонив йому проходити медичне обстеження: Суд поставив крапку у справі

середа, 1 травень 2024, 8:30

Корабельний районний суд міста Миколаєва розглянув справу військовослужбовця одного з стрілецьких батальйонів, якого обвинувачували у самовільному залишенні військової частини в умовах воєнного стану, передають Патріоти України. Як зазначено у матеріал...