Знадобилась допомога швидкої: У Херсоні учитель вкусив школярку

Перегуляв на останньому дзвонику?

Ілюстрація. Фото: ipnews.in.uaУ мережі Facebook з'явилось повідомлення про незвичайну пригоду в одному з класів херсонської ЗОШ №8 - учитель пошкодив ключицю і вкусив (!) школярку, пишуть Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

"Членами громадської організації "Древо" булa викликана швидка допомога, був зaфікcовaн фaкт укуca учителем дитини, забій ключиці. Хочемо звернути увагу на те, що дитина кричaла 2 години не від поганого нacтрою, a від болю, якій ігнорувaли вcі педaгоги і керівник школи.

Нaпиcaно звернення в поліцію. Зняті побої. Батьками нaпиcaна заява в упрaвління освіти з проханням cоздaти коміcію для розслідування інциденту. Поки вcе залишається без руху. Хтось намагається це зaм'яти".

Патріоти України будуть уважно стежити за ходом цього розслідування та обов'язково повідомлять читачів про наслідки цієї події.

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...