Знадобилося два роки: Поліція розкрила справу про гучне вбивство 16-річної дівчини, тіло якої закатали в бетон

До смерті дівчини виявилися причетні її подруга і їх спільний знайомий.

Ілюстрація:telegraf.com.ua

Співробітники правоохоронних органів розкрили вбивство 16-річної дівчини. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив очільник Національної поліції Сергій Князєв, передають Патріоти України.

Він розповів, що дівчина пропала в березні 2015 року. Кілька місяців по тому її тіло знайшли залитим в бетон в одному з підвалів.

"Два роки знадобилося правоохоронцям, щоб вийти на передбачуваних вбивць. Збір доказів і ретельне вивчення справи принесло результат", - написав Князєв. До смерті дівчини виявилися причетні її подруга і їх спільний знайомий.

Подруга, яку підозрюють в причетності до вбивства, відразу після зникнення дівчини виїхала з країни. Зараз їй заочно оголосили про підозру у вбивстві. Ще одним підозрюваним став спільний знайомий дівчат.

"Сьогодні при спробі дати хабар слідчому, який веде цю справу, з метою виправдати другого фігуранта справи - були затримані двоє громадян", - повідомив Князєв.

Він заявив, що розкриття цього злочину знак того, що правоохоронна система "працює і не померла".

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...