Знахідка шокувала найвідоміших археологів: В Єгипті знайшли дорогоцінну монету (фото)

​Археологи виявили монету, на якій зображені прибулець і НЛО.

У Єгипті знайшли монету із зображенням прибульця. Фото: rusdialog.ru.

Рідкісний артефакт - старовинна монета, на якій зображені представники іншої галактики, знайдена на території Єгипту. Ця монета стала справжньою коштовністю, оскільки її знайшли під час ремонту одного з застарілих житлових будинків, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На аверсі монети ремонтники, що її знайшли, виявили бритоголову істоту, яка дуже нагадує інопланетянина, а на реверсі викарбувано незвичайний літальний апарат, який, ймовірно, представляє собою зображення НЛО.

Грошова монетаа прикрашена по краю латинською фразою "Opportunus Adest", що перекладається як "Зустрінемося тут".

Зображення монети розтиражували всі західні ЗМІ, до того ж знайдений древній артефакт є предметом запеклих суперечок учених.

Деякі представники науки впевнені, що єгипетська монета трохи нагадує жетон часів Людовика XIV. Але скептики спростовують унікальність об'єкта суперечок, стверджуючи, що подібні грошові еквіваленти будь-хто може купити на онлайн-порталах нумізматів.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...