Знімали в Україні та Грузії: "Океан Ельзи" презентував новий кліп на пісню "Не йди" (відео)

Святослав Вакарчук розповів про зйомки нового відеокліпу.

"Океан Ельзи" презентував новий кліп на пісню "Не йди". Фото: ru.espreso.tv.

Відома українська рок-група "Океан Ельзи" представила новий кліп на пісню "Не йди", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Святослав Вакарчук, автор пісні "Не йди" про кліп: "Режисером відео до нашої нової пісні став Ігор Стеколенко, який свого часу разом з братом Олександром зняли декілька кліпів ОЕ, що стали для нас культовими ("911", "Квітка", "Вище неба", "Я до тебе").

Я довіряю його інтуїції, і коли Ігор, послухавши пісню, запропонував таку філософську, не буквальну історію, відразу погодився.До речі, поява в кадрі групи в авто подібного до того, яке можна побачити у відео «911», було моєю ідею. Оскільки саме Ігор зняв той кліп, я запропонував цього разу з'явитися нам у подібній машині. Це вже додало особливий, метафізичний зміст сюжету".

Основні зйомки проходили в Грузії. А от кадри за участі ОЕ знімали в Україні, під Києвом.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...