"Зніми хрестик або вдягни штани": У мережі обурилися поведінкою ростовського диякона, який влаштував стриптиз у нічному клубі (фото)

Як виявилося, у виші чоловік ще й викладає предмет "Основи моральної культури".

Диякон Віктор Свистунов. Фото: vk.com

Диякон і викладач Донського державного технічного університету Віктор Свистунов влаштував стриптиз в одному з нічних клубів Ростова-на-Дону. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Ура.ру.

На фотографіях, викладених в соцмережі, священик стоїть в одних трусах в обіймах дівчини.

"Ти або хрестик зніми, або штани одягни", - порадили користувачі соцмереж священику.

Вечірка пройшла в кінці 2016 року, але фотографії потрапили в мережу недавно. На сайті єпархії зазначено, що Свистунов належить до Старо-Покровського храму, а в виші чоловік веде предмет "Основи моральної культури".

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...