Знов виправдовуватиме гастролі у країні-агресорі своїм "Воювати за мир - це тр*хаться за невинність"? - Українці обурені через перемогу MARUV на нацвідборі до "Євробачення-2019"

Виконавиці пригадали, що у неї в квітні заплановані гастролі в Росії, і небажання розлучатися з цими планами.

Марув

Перемога епатажної співачки Maruv в національному відборі на Євробачення-2019 спровокувала ажіотаж в українському сегменті соцмереж, зазначають Патріоти України. Переважна більшість користувачів в жартівливій і серйозній формі висловлювали обурення запланованими гастролями виконавиці в Росії, а також першим масштабним сольним концертом в Москві.

Предметом обговорення стала також фраза Maruv про те, що в Росії проживає чотири мільйони або мільярди жителів ні в чому не винних громадян.

"Співачка Maruv на питання про гастролі в РФ і кого вона там збирається об'єднувати своєю музикою:" Не можна всіх (жителів РФ) судити по одній людині, їх президенту ... Не може бути там чотири мільйони або чотири мільярди жителів Росії відверто поганих, які хочуть воювати ", - написав Milan Lelich.

"Майбутній представник України на Євробаченні, співачка Maruv, перед поїздкою до Ізраїлю проведе репетицію в Москві. Чи не бачили очі за кого голосували або їхтамнет", - зазначив Денис Попович.

"Судді Нацвідбору дали зараз дуже хріновий привід звинувачувати себе в необ'єктивності. Респект Джамалі і Філатову за висловлену позицію, не може бути музики поза політикою, і не потрібно бути представником секретаріату президента, щоб вникати в життя країни, мати голову на плечах і чітку, тверду громадянську позицію. Але! У цьому випадку нібито оцінюються пісня і номер, і у Anna Maria вони були не гіршими. Можливо, навіть одними з кращих. І якщо вже судді ставлять групі 1 бал, як при цьому можна було дати Maruv 6, 5 і 5? Тому що вона сказала, що назве перед журналістами Крим українським? ОК, але на питання про війну в Україні вона повторить свою фразу "Знаєте, воювати за мир - те ж саме, що трах*ться за невинність", і що це все витівки політиків, а так у нас з Росією любов і музика ", - підкреслив Юрій Сомов.

"Той випадок, коли дуже хочеться відправити Джамалу на Євробачення ще раз", - пише Марія Жартовська.

"Кандидатів багато, а виберемо Сепарів", - жартує Богдан Процишин.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...