Знову пообіцяв американських джазменів: Топ-пропагандист Кремля розхвалив свій фестиваль в окупованому Криму

Щороку Дмитро Кисельов анонсує приїзд на свій фестиваль іменитих артистів зі США і Європи, не називаючи їхніх імен. Але в підсумку все обмежується виступом мало кому відомих музикантів з Росії і колишнього СРСР.​

Дмитро Кисельов щороку обіцяє "грандіозне свято". Фото: соцмережі.

Одіозний російський журналіст Дмирий Кисельов пообіцяв привезти видатних музикантів з США на свій джазовий фестиваль "Koktebel Jazz Party" в Криму, незважаючи на покарання Державного департаменту США, передають Патріоти України.

"Нас чекають нові артисти. Видатні американці приїдуть з Нового Орлеана, з Нью-Йорка. Ми за традицією не називаємо імена учасників, оскільки Держдеп починає їм писати листи з погрозами, погрожуючи штрафами, якимись там покараннями. Але я обіцяю, що буде прекрасна програма. Будуть російські музиканти, музиканти з Китаю, Індії ", - сказав Кисельов в ефірі однієї з пропагандистських радіостанцій Росії.

За його словами, гостей фестивалю чекають не тільки нові артисти, але також нові музичні інструменти з незвичайним звучанням. Зазначимо, що відомий український джазовий фестиваль Jazz Koktebel виник 2003 року і став однією з візитних карток Криму, отримавши визнане місце в списку міжнародних джазових форумів. З 2014 його перенесли в Одеську область. Росіяни вирішили не втрачати можливостей і скопіювати дійство, трохи змінивши назву на "Koktebel Jazz Party".

Курирує фестиваль саме Дмитро Кисельов, який, як він сам заявляє, і є родоначальником коктебельского джазу, а фестиваль, за інформацією російських ЗМІ, це його приватна ініціатива.

При цьому щороку Кисельов анонсує приїзд на свій фестиваль іменитих артистів з США і Європи, не називаючи їхніх імен. Але в підсумку все обмежується виступом мало кому відомих музикантів з Росії і колишнього СРСР.


"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...