Знущалися до самого ранку: Під Києвом двоє чоловіків зґвалтували неповнолітню (фото)

За словами дівчини, один з двох 27-річних чоловіків, з яким вона була знайома, обманом заманив її в квартиру.

У Броварах згвалтували неповнолітню. Ілюстрація: соцмережі.

У Броварах, під Києвом, двоє чоловіків заманили 16-річну дівчину до себе в квартиру і гвалтували її протягом декількох годин. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області, передають Патріоти України.

За словами дівчини, один з двох 27-річних чоловіків, з яким вона була знайома, обманом заманив її в квартиру, де вони закрили її і знущалися над неповнолітньою до ранку. "Як тільки потерпіла змогла описати прикмети своїх ґвалтівників і дати їх адресу, на місце події відразу прибула слідчо-оперативна група Броварського відділення поліції", - повідомили правоохоронці.

Обидва підозрюваних затримані. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею за згвалтування і помістили їх в слідчий ізолятор.


Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...