Зниклий кримськотатарський студент знайдений мертвим

20-річний юнак зник кілька днів тому.

Джохар Мелясанов. Фото:qha.com.ua

Зниклий 4 червня кримськотатарський студент Джохар Мелясанов знайдений мертвим. Про це в Facebook повідомив голова ЦВК Курултаю кримськотатарського народу Заїр Смедляєв, інформують Патріоти України.

За попередньою версією, студент зірвався зі скелі і загинув біля підніжжя Ай-Петрі. Тіло Мелясанова знаходиться в Ялтинському морзі.

Як повідомлялося раніше, Джохара Мелясанова 1996 року народження в останній раз бачили на виході з гуртожитку в суботу 4 червня. Через кілька днів однокурсник подзвонив і повідомив матері Джохара, що її сина декілька днів уже немає в гуртожитку.

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...