"Золота зірка Героя. Посмертно. Без сліз неможливо" - Нагороду Андрія Кізила, який загинув під Авдіївкою, вручили його дружині та маленькому сину (фото)

Капітан Андрій Кізило воював з позивним "Орел", загинув 29 січня у промзоні Авдіївки внаслідок прямого влучання ворожого артилерійського снаряду в окоп.

Андрій Кізило, який загинув під Авдіївкою та його маленький син. Фото:Fаcebook

Як відомо, вчора, 31 березня Президент Петро Порошенко передав Оксані Кизило, вдові загиблого капітана Андрія Кизила, удостоєного звання Герой України посмертно, орден "Золота Зірка". Про це йдеться на сайті глави держави, передають Патріоти України.

Глава держави присвоїв високе звання капітану Кизилу за виняткову мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

У своєму Fаcebook відомий волонтер Роман Сініцин написав наступне:

"Заступник командира батальйону 72 бригади. Кизило Андрій. Золота зірка Героя. Посмертно. Сьогодні отримали дружина і син. Без сліз неможливо...."

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...