Зозуля - патріот і нацистськими символами не користувався: Найвідоміша іспанська газета стала на захист українського форварда

На думку газети, український націоналізм з ідеологією нацизму намагаються пов'язати російські ЗМІ, які ідентифікують з ним деякі військові формування, які воюють на Сході України.

Роман Зозуля. Фото:http://xsport.ua/

Найпопулярніша і найавторитетніша суспільно-політична газета Іспанії El Pais заступилася за українського форварда Романа Зозулю в його конфлікті з фанатами "Райо Вальєкано". Про це йдеться на сайті Новое время, інформують Патріоти України.

Зокрема, газета зазначила, що Зозуля відрізняється гарячими націоналістичними почуттями і прихильністю ідеї повернення Донбасу Україні військовим шляхом, однак використання при цьому нацистських символів за ним не спостерігалося.

"Немає ніяких доказів, що Зозуля використовував нацистські символи. І він не відрізнявся расистськими чи антисемітськими висловлюваннями. На відміну від Паоло Ді Каніо, Зозуля не вітав фанатів фашистським жестом", - пише El Pais.

На думку газети, український націоналізм з ідеологією нацизму намагаються пов'язати російські ЗМІ, які ідентифікують з ним деякі військові формування, які воюють на Сході України.

"Канал Russia Today стверджував, що в Україні присутня неонацистська ідеологія, особливо серед добровольців, які борються на фронті проти проросійських бойовиків. Однак партії, що представляють радикальне праве крило, отримали близько 6% на останніх українських виборах, а це нижчий показник, ніж в інших політичних утвореннях, які сповідують схожу ідеологію в країнах-членах ЄС", - підвела підсумок газета.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...