Зозуля доповідає: стало відомо, скільки машин вже встигла розбити нова патрульна поліція Києва

68% від отриманих службових "Пріусів" побували в аваріях.

Патрульна поліція. Фото: kiev.unian.netСтаном на 21 липня 2016 року патрульні поліцейські м. Києва розбили 160 службових автомобілів Toyota Prius. При цьому всього патрульні отримали в своє розпорядження 235 "Пріусів". Таким чином, поліцейські розбили 68% свого автопарку, Патріоти України повідомляють про відповідь, яку отримав киянин Євген Баранніков на зроблений ним інформаційний запит.

За твердженням начальника патрульної поліції Києва Юрія Зозулі, який сам нещодавно розбив службовий автомобіль, з усіх розбитих Toyota Prius відновленню не підлягає тільки два авто (один з вини патрульного). Решта, мабуть, будуть ремонтувати.

"За рішенням суду, встановлено вину поліцейських у 89 ДТП. 49 службових авто потребують ремонту", - повідомив Зозуля. Таким чином, за офіційними даними, більше половини ДТП сталися з вини патрульних поліцейських. І це не рахуючи випадків, коли поліція фальсифікувала аварії на свою користь.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...