Зря мы помогали Трампу стать президентом: У мережі висміяли бізнес-ідею російського підприємця (фото)

Директор компанії по виробництву деревного вугілля розчарувався в політиці американського президента по відношенню до РФ.

Трамп і Путін. Ілюстрація:watchingamerica.com

У соціальних мережах висміяли припинення виробництва російською компанією деревного вугілля, яке присвячене президенту США Дональду Трампу. Про це пише український журналіст Михайло Ганницький, передають Патріоти України.

Директор компанії "Жаріков", яка виробляє деревне вугілля і деревновугільні брикети в "політично орієнтованій упаковці", Дмитро Дьомін заявив, що припиняє виробництво вугілля "Новий Світ" на тему передбачуваної зустрічі президентів США і Росії, а також вугілля "Президент Трамп" через ракетний удар Сполучених Штатів по базі сирійських урядових сил.

"Даремно ми допомагали Трампу стати президентом ...", - зажурився російський підприємець.

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...