​Зробити Київ чистим: У Кличка ініціюють різке посилення покарання за викинуте повз урну сміття

Кожен з нас не раз був свідком, як брутальні громадяни кидають недопалки, пляшки та інший непотріб просто на асфальт та газон. Однак скоро «свинячити» має стати дуже коштовно.

Прихільники посилення покарання давно наводять приклад чистесенького Сінгапуру, де нехлюям загрожує штраф у сотні доларів за такі порушення, нагадують Патріоти України.

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв пояснив, що для підвищення штрафів за викинуте сміття спершу необхідно внести зміни до Кодексу про адмінпорушення.

"У Києві ми втілюємо в життя новий проект, який отримав назву "Чисте місто". У рамках проекту ми ініціюємо низку законодавчих змін, які дозволять збільшити суму штрафу за викинуте сміття, антисанітарію на територіях максимально до 17 тисяч гривень. Крім того, планується спростити процедуру накладення стягнень, а також можливість залучення до цієї роботи громадських інспекторів та керівників органів самоорганізації населення", - сказав Пантелєєв.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...