"Зупинімо війну": У столицях різних держав постануть українські майдани

Наша совість не дозволяє стояти осторонь. Багато різних громад з різних країн приєдналися до демонстрації, - зазначають організатори. - Ми впевнені в тому, що можемо зупинити агресію Росії проти України.

Ілюстрація: соцмережі

Українці вийдуть на площі великих та малих міст світу з акцією "Зупинімо війну". Країни одна за одною оголошують про свою участь в акціях протесту, повідомляють Патріоти України з посиланням на Експрес.

Днями про приєднання до всесвітньої акції заявили в Італії. Про свою участь уже заявили й українці Португалії, які також вийдуть на майдан. Українці Лісабона зберуться на площі Rossio (Praça Dom Pedro IV), щоб приєднатись до всевітнього протесту, повідомляє Спілка українців у Португалії.

Антипутінський протест пройде і в столиці Австрії. "Українська і Чеченська громада Австрії просить усіх долучитись до міжнародної акції, щоб весь світ почув: ми хочемо спинити вбивства наших людей на сході України", -- зазначають організатори.

Українські спільноти Канади, США та Європи проведуть масштабну акцію протесту проти агресії Путіна в Україні.

"Ми хочемо зупинити вбивство нашого народу! Гинуть не тільки військовослужбовці: мирне населення і діти страждають від регулярних артобстрілів також. Наше серце болить: не можемо спокійно спостерігати за тим, що відбувається.

Наша совість не дозволяє стояти осторонь. Багато різних громад з різних країн приєдналися до демонстрації, - зазначають організатори. - Ми впевнені в тому, що можемо зупинити агресію Росії проти України.

Просимо підтримати нас, принаймні, вийти і стати поруч, щоб продемонструвати свою незгоду з політикою Росії. Ми сподіваємося на підтримку всіх, хто хоче зберегти життя українців у Донбасі. Після демонстрації кілька активістів в Німеччині навіть готові розпочати голодування".

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...