Зустріч квітня з травнем: Синоптик розповіла про сюрпризи погоди на травневі свята

​Наталія Діденко прогнозує суху і прохолодну погоду.

Весна. Фото: ЖЖ.

На більшій території України очікується суха і помірно тепла погода в перші дні травня, крім західних областей. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко в Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Весна сьогодні в Україні всюди красива, але не скрізь сонячна і тепла. Як я вже сказала, фронт різко розділив повітряну масу на теплу і холодну Холодно і з дощами - в західних областях України і щось там трохи хоче дотягнути до Житомирської області і західних районів Київської. Але і сьогодні, і завтра погода залишається приблизно однаковою: прохолодно, + 6 + 12 градусів, і з періодичними дощами в західних областях», - говорить експерт.

За її словами, в понеділок, 1 травня, на заході з дощами трохи попустить. «Тільки місцями, але ще холоднувато і на північному заході навіть холодно. І тепло, і сухо на решті території України, до + 19 + 25 градусів. У Києві зустріч квітня з травнем пройде в теплій дружній атмосфері, вдень + 20 + 24 градуси. Трохи ніби завтра може качнути в столиці на кілька градусів нижче і щось капнути, але навряд чи щось серйозне в подальшому в Києві - буйство теплого бузку і каштанів», - зазначила Діденко.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...