Зустріч тет-а-тет: Журналісти розповіли про нічний візит глави НАБУ до Порошенка (відео)

Артем Ситник підтвердив, що був в гостях у президента, і сказав, що розмова велася про антикорупційний суд.
Журналісти помітили авто Грановського та Ситника біля будинку Порошенка. Фото: скріншот з відео.

Пізно ввечері 26 квітня директор НАБУ Артем Ситник відвідував будинок президента України Петра Порошенка в Козині. Відповідне відео зняли журналісти програми "Схеми", передають Патріоти України.

Зазначається, що в той же вечір біля воріт будинку Порошенка зафіксували автомобілі з номерами депутата Олександра Грановського і Ситника. При цьому, сам директор НАБУ підтвердив, що був в гостях у президента.

"Точно дату не пам'ятаю, але десь кілька місяців тому... я два рази був. Зустріч була якраз тет-а-тет, і вона стосувалася питання антикорупційного суду. Говорилося про участь міжнародних експертів в компетенції цього суду. Я зайняв позицію таку, що немає ніяких компромісів - тобто має бути те, що з самого початку пропонувалося експертним середовищем і нашими міжнародними партнерами", - підкреслив Ситник.

За його словами, якби зустріч з президентом була таємницею, - він би змінив номер авто. Також він стверджує, що говорив тільки з Порошенком, і Грановського, якого називають "куратором" президента в прокуратурі і судах, не бачив. Сам Грановський коментувати дані про зустрічі не став.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...