Зустрічаємо - "гумконвой": Росія відправила на Донбас понад 50 авто

Чи радітимуть українці такій допомозі?

Донбас знову зустрічатиме гуманітарний конвой з Росії. Фото google.com

У Донецьку область відправили понад 50 авто, повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

Стверджують, що машини доставлять понад 400 тонн "гуманітарного вантажу" - продукти харчування, медикаменти та навчальну літературу. Колона прибуде до державного кордону на пункт пропуску "Донецьк" нібито для проходження необхідних митних процедур.

Українські правоохоронці повідомляли про отримання доказів того, що в цих вантижівках серед ящиків з продуктами була зброя, боєприпаси та протитанкові гранати.

МЗС України неодноразово вимагало РФ припинити порушення суверенітету України під приводом доставки так званої "гуманітарної допомоги".

Телевізійні уроки дипломатії

середа, 15 травень 2024, 20:00

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. . Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. . Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипл...

Спадок Фіцо: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні. Результати виявились шокуючими

середа, 15 травень 2024, 19:30

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...