"Зустрічаємо Бойка. Даремно він це" - активісти "Автомайдану" приготувалися "тепло" зустріти лідера "Опоблоку" в Одесі (фото)

Для Бойка і його прибічників розгорнули транспарант, пояснивши, що треба поминати 2 травня.

Активісти "Автомайдану" розгорнули транспарант. Фото:Facebook

Активісти "Автомайдану" зібралися біля аеропорту, щоб "тепло" прийняти лідера Опозиційного блоку Юрія Бойка, який має сьогодні прилетіти до Одеси на річницю 2 травня. Про це спільнота "Автомайдан" повідомила у Facebook, інформують Патріоти України.

"Зустрічаємо Бойка. Даремно він це ", - написано в повідомленні.

Слід зазначити, що активісти "Автомайдану" розгорнули транспарант, на якому написано, що 2 травня - це день пам'яті кремлівської пропаганди.


Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...