Чан Хон Мен готує їжу вже 35 років. У нього власний бізнес - намет Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle, в якому, як можна здогадатися, він готує локшину з соєвим соусом і куркою, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Гонконг в назві не випадково: Чан Хон Мен навчався готувати у гонконгського шеф-кухаря. Все почалося, коли в 16 років Чан Хон кинув навчання, щоб допомагати батькам в Малайзії і вирішив стати кухарем. Наставник сказав йому: "Найбільше, чого ти можеш досягти, - потрапити в гід Мішлена".
Щоранку у його намет вишиковується черга з бажаючих покуштувати локшини з куркою. Одним липневим днем представники Мішлена постукали до містера Чана і покликали його на церемонію нагородження бажаною зіркою.
"Для мене це було так несподівано! Я запитав тоді: "Ви що, жартуєте?"- Каже шеф. Він уточнив, чи може взагалі намет з вуличною їжею отримати таку відзнаку. "Ми оцінюємо їжу, а не місце ", - сказали в Мішлені.
У Дніпрі викрили посадовців та медиків військово-лікарської комісії одного з районних територіальних центрів комплектування, а також працівників інших медичних установ міста, які підробляли чоловікам мобілізаційного віку результати аналізів на ВІЛ. Про...
Анджеліна Торрес Вальбона, якій 111 років, живе в Іспанії. Вона каже, що в її довгому житті немає секрету, але вона п’є напій із трьох інгредієнтів на сніданок, передають Патріоти України. Що їсть на сніданок довгожителька? . Мешкаючи в квартирі в Еша...