Звичайнісінький вуличний торговець з Сінгапуру отримав зірку Michelin

Червоний гід Мішлен - найбільш відомий і впливовий з ресторанних рейтингів на даний момент.

Вуличний торговець в Сінгапурі отримав зірку Michelin. Фото: buro247.ua.

Чан Хон Мен готує їжу вже 35 років. У нього власний бізнес - намет Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle, в якому, як можна здогадатися, він готує локшину з соєвим соусом і куркою, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Гонконг в назві не випадково: Чан Хон Мен навчався готувати у гонконгського шеф-кухаря. Все почалося, коли в 16 років Чан Хон кинув навчання, щоб допомагати батькам в Малайзії і вирішив стати кухарем. Наставник сказав йому: "Найбільше, чого ти можеш досягти, - потрапити в гід Мішлена".

Щоранку у його намет вишиковується черга з бажаючих покуштувати локшини з куркою. Одним липневим днем представники Мішлена постукали до містера Чана і покликали його на церемонію нагородження бажаною зіркою.

"Для мене це було так несподівано! Я запитав тоді: "Ви що, жартуєте?"- Каже шеф. Він уточнив, чи може взагалі намет з вуличною їжею отримати таку відзнаку. "Ми оцінюємо їжу, а не місце ", - сказали в Мішлені.

Вчені приголомшили висновком! Навіть невелика кількість алкоголю збільшує ризик пошкодження мозку

п’ятниця, 25 квітень 2025, 8:05

Нове дослідження, проведене вченими з Медичної школи Університету Сан-Паулу, додає тривожних фактів до дискусії про шкоду алкоголю, передають Патріоти України. Аналіз майже 1800 зразків мозку показав, що регулярне вживання восьми або більше порцій алко...

Україну завалили сиром з ЄС: Що відбувається і чому з ринку витісняють місцевих виробників

п’ятниця, 25 квітень 2025, 6:58

На українському ринку продовжується стрімке зростання імпорту сиру – деякі види цього продукту почали завозити на 30% активніше. З огляду на це до половини ринку сиру в Україні припадає на іноземну продукцію. Про це, як повідомили у Спілці молочних вир...