Чан Хон Мен готує їжу вже 35 років. У нього власний бізнес - намет Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle, в якому, як можна здогадатися, він готує локшину з соєвим соусом і куркою, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Гонконг в назві не випадково: Чан Хон Мен навчався готувати у гонконгського шеф-кухаря. Все почалося, коли в 16 років Чан Хон кинув навчання, щоб допомагати батькам в Малайзії і вирішив стати кухарем. Наставник сказав йому: "Найбільше, чого ти можеш досягти, - потрапити в гід Мішлена".
Щоранку у його намет вишиковується черга з бажаючих покуштувати локшини з куркою. Одним липневим днем представники Мішлена постукали до містера Чана і покликали його на церемонію нагородження бажаною зіркою.
"Для мене це було так несподівано! Я запитав тоді: "Ви що, жартуєте?"- Каже шеф. Він уточнив, чи може взагалі намет з вуличною їжею отримати таку відзнаку. "Ми оцінюємо їжу, а не місце ", - сказали в Мішлені.
Поширене у соцмережах відео за участі начебто військовослужбовця ТЦК та СП Харківщини є фейком. Про це розповіли у Харківському обласному ТЦК та СП, передають Патріоти України. Йдеться про відео, на якому людина в однострої просить вибачення перед війс...
Чемпіон світу з боксу у першій важкій вазі за версією IBF Джей Опетая (28−0, 22 KO) здобув перемогу над італійцем Клаудіо Скео (17−1, 9 KO), передають Патріоти України. У п’ятому раунді Опетая влучив в обличчя суперника потужним правим хуком. Скео не з...