
Чан Хон Мен готує їжу вже 35 років. У нього власний бізнес - намет Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle, в якому, як можна здогадатися, він готує локшину з соєвим соусом і куркою, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Гонконг в назві не випадково: Чан Хон Мен навчався готувати у гонконгського шеф-кухаря. Все почалося, коли в 16 років Чан Хон кинув навчання, щоб допомагати батькам в Малайзії і вирішив стати кухарем. Наставник сказав йому: "Найбільше, чого ти можеш досягти, - потрапити в гід Мішлена".


Щоранку у його намет вишиковується черга з бажаючих покуштувати локшини з куркою. Одним липневим днем представники Мішлена постукали до містера Чана і покликали його на церемонію нагородження бажаною зіркою.

"Для мене це було так несподівано! Я запитав тоді: "Ви що, жартуєте?"- Каже шеф. Він уточнив, чи може взагалі намет з вуличною їжею отримати таку відзнаку. "Ми оцінюємо їжу, а не місце ", - сказали в Мішлені.
Наприкінці листопада в Україні буде різке похолодання. Про це в інтерв'ю "Главреду", яке опублікували 29 жовтня, повідомила заслужена метеорологиня України Вазіра Мартазінова. За її прогнозом, дощі ймовірні з 1-го до 5 листопада, після цього - сильні о...
В Одесі 35-річній жінці повідомлено про підозру за публічну наругу над державним прапором. Камера спостереження зафіксувала, як вона зірвала стяг з фасаду магазину та викинула його у смітник. Про це 30 жовтня повідомили у поліції Одещини, передають Пат...