Чан Хон Мен готує їжу вже 35 років. У нього власний бізнес - намет Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle, в якому, як можна здогадатися, він готує локшину з соєвим соусом і куркою, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Гонконг в назві не випадково: Чан Хон Мен навчався готувати у гонконгського шеф-кухаря. Все почалося, коли в 16 років Чан Хон кинув навчання, щоб допомагати батькам в Малайзії і вирішив стати кухарем. Наставник сказав йому: "Найбільше, чого ти можеш досягти, - потрапити в гід Мішлена".
Щоранку у його намет вишиковується черга з бажаючих покуштувати локшини з куркою. Одним липневим днем представники Мішлена постукали до містера Чана і покликали його на церемонію нагородження бажаною зіркою.
"Для мене це було так несподівано! Я запитав тоді: "Ви що, жартуєте?"- Каже шеф. Він уточнив, чи може взагалі намет з вуличною їжею отримати таку відзнаку. "Ми оцінюємо їжу, а не місце ", - сказали в Мішлені.
У Тернопільській області до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте категорично відмовився від мобілізації, хоча йому пропонували службу в тилу. Про це йдеться у вироку Підволочиського районного суду Тернопільської обла...
Внутрішньо переміщені особи, які наймають житло і витрачають на оренду понад 20% свого сукупного доходу, можуть отримувати субсидії на оренду житла. При цьому субсидія на найм житла призначається, якщо ВПО відмовились від допомоги на проживання. Про це...